Happy end of year!

The last post in 2012, but I don't know what to write.. Hhahaha crazy!
Resolutions, maybe? Too bad to say that even I don't have any resolutions for next year. Yah, I just live in my reality, just let it be.

By the way, a little late to say Merry Christmas for Christian brothers and sisters!! Keep calm and enjoy the magical.. Although I'm not a Christian, but it doesn't matter if I always love The Christmas feel, right? This year I celebrate it with my campus friends, wore the dominant red outfit because Christmas should be cheerful!


Nowadays, I become more rarely update this blog and I'm sorry for that. Whereas now I'm still on holiday and have a lot of free time, but have no ideas to posting :(


My holiday is just xoxo. Hmmm oke, there's one time I spent the last saturday night in 2012 with my very best elementary school friend. We had a quality time, just two of us. Although it's already too long time no meet up, but we still have a lot of chat to talk. We are grow older and become two different persons now but still in one mission. Hahaha, best friend never die :D Unfortunately we didn't take any photos yesterday, ahh!

Happy holiday, universe! Have you had a plan for The New Year's eve?

Courageous Love

This is proof that December 21st, 2012 isn't the end of the world..



Courageous Love, a Taiwan's short movie.

The main female character is Chen Qiao En, and it's the reason why I believe that 21.12.12 isn't the end of our life! I always adore her acting and style. She is mature already, but still looks younger and cute. Although the story of this indie movie is very non sense, hahaha! But I love this movie overall.

"The doomsday only happens to people who can complain only !" 
C'mon guys, you're still on top of the world! Okayyyy, keep your spirit high!!!!

Contribution

Berawal dari sebuah karangan, berlanjut sampe jadi kontributor tetap.
Saat ini gue aktif mengisi kolom rubrik Tips & Trick untuk Cobra & Campus, sebuah tabloid mahasiswa kedokteran gigi berskala nasional terbitan Cobra Dental Supplier yg tersebar di kota-kota besar se-Indonesia dan ada cabang tokonya juga di beberapa kampus FKG.


Menjadi kontributor aktif berarti bekerja memenuhi deadline. Kebetulan gue udah kenal redaktur nya, Mas Tri yg asli orang Jojga, bahkan dari sebelum ide-nya memulai tabloid ini muncul. Sebelumnya dia memang udah jadi senior editor untuk majalah dental nasional gitu sih. Dan beberapa kali kita nge-bahas konsep pembuatan tabloid ini, sampe ke isi-isi nya. Jadi gue udah lumayan paham deh sistem kerja nya dia gimana, dan syukur-syukur bisa memenuhi deadline secara on time.

Sebenernya gue nggak gitu peduli tulisan itu berpengaruh ke honor atau nggak, karena tujuan awal gue berkontribusi bukan untuk itu, syukur kalo bisa jadi tambahan uang jajan. Ya, mungkin bisa dianggep ini sebagai bentuk kontribusi gue di bidang kedokteran gigi, berbagi tips dan trick yg kira-kira bermanfaat. Entah deh bermanfaat apa kagak, ngarang aja~ Hahaha :D Dengan mengambil topik dari apa yg selama ini dibutuhkan mahasiswa/i FKG, gue jadi sering mengamat-amati keadaan sekitar FKG, observasi langsung, wawancara terselubung sama orang yg bersangkutan, dan...browsing. Yah walaupun kadang suka mentok di ide juga sih.
Sekarang udah sampe edisi ke-4 di Bulan Desember. Suksesss! Mumpung masih dalam masa promosi, jangan ngaku mahasiswa/i FKG kalo belom baca tabloid ini~


Dapatkan di toko-toko Cobra Dental di FKG kamu!! (masih) gratisss :D
INSTAGRAM